Niedziela. Burzowo ma być. Rowery w planach, burza nam nie straszna. Trzeba korzystać z wiosny i budzącego się do życia świata. Zapraszam również na pyszną sałatkę, którą skradniecie wszystkie serca, połączenie tych smaków to petarda! Składniki: mix młodych listków
 mix młodych listków dojrzałe awokado
 dojrzałe awokado ser kozi sałatkowy
 ser kozi sałatkowy owoce granatu
 owoce granatu prażone pestki dyni
 prażone pestki dyni sos: oliwa z oliwek, sok z cytryny, sól Młode listki opłukać (jeśli nie były już gotowe do spożycia) – można je też zastąpić mixem sałat, szpinakiem baby.. Awokado pokroić, ser pokruszyć w palcach na kawałki, pestki dyni uprażyć na patelni, a pestki granatu wyjąć do miseczki. Sos przygotować w oddzielnej szklaneczce, polać nim sałatkę 10 minut przed podaniem. Smacznego!
 sos: oliwa z oliwek, sok z cytryny, sól Młode listki opłukać (jeśli nie były już gotowe do spożycia) – można je też zastąpić mixem sałat, szpinakiem baby.. Awokado pokroić, ser pokruszyć w palcach na kawałki, pestki dyni uprażyć na patelni, a pestki granatu wyjąć do miseczki. Sos przygotować w oddzielnej szklaneczce, polać nim sałatkę 10 minut przed podaniem. Smacznego!
										
										
										
 
			

